Nyheter

På denne siden vil vi du finne de siste sakene som er lagt ut til beboerne. Av og til vil vi også henge opp oppslag på tavlene i trappehuset eller legge informasjon i postkassene. 

For å finne mer detaljert informasjon må man logge seg inn på hjemmesiden. Dette er kun mulig for sameiets beboere. 

Garasjevask mai 2022

Hei, det vil bli utført garasjevask i vårt nedre garasjeplan (U2) Fredag 13/5 og Mandag 16/5. For denne perioden må beboernes kjøretøy parkere ute, på gjesteplasser tilhørende oss og Rekkehusene 15-27, samt på gresset foran blokkene i 77-79. Rekkehusene må også kunne benytte ledig plass foran sine boliger, der dette er mulig. For at beboerne skal ha litt flexibilitet i forhold til når de må flytte bilene, tillates uteparkering fra og med Torsdag 12/5 til og med Tirsdag 17/5. Det skal ikke utstedes gebyrer i denne perioden.

 

Det vil bli utført vask i øvre garasjeplan (U1) den 25/5. Det vil også her være nødvendig å benytte de samme arealene til uteparkering som nevnt for U2, og her tillater vi uteparkering fra og med 24/5 til og med 26/5. Det skal ikke utstedes gebyr i denne perioden heller.

 

Jeg ber dere distribuere denne informasjon internt, dersom det er flere som trenger dette. Vi satser på å få dette til på samme gode måte som da vi renoverte garasje-gulvet i U1, hvor dere forresten gjorde en strålende jobb, og alternativ parkering gikk tilnærmet helt smertefritt, til tross for ulempene dette medførte for beboerne.

 

På forhånd takk.

 

Med vennlig hilsen

Skogstjernen Mortensrud BS

 

Trygve Sønvisen - Styreleder

Siste nyheter

Ønsker du å skifte kjøkkenhetta/ventilatoren på kjøkkenet?
Da er det viktig at du kjøper...


Oppdatering på status Alternativ til fjernvarme 21/9-23
Nyhetsbrev med informasjon om utvikling i...


Informasjonsbrev vedr. alternativ til fjernvarme
Styret sendte 31/8-23 ut informasjon...


Informasjonsbrev fra styret - generelle saker (september 23)
Det er i dag sendt ut et generelt...


Branninstruks - oppdatert 2023
Oppdatert branninstruks er lagt inn under...